Skip to content

Bli funnet i
Søkemotorene

Søkemotoroptimalisering (også kalt SEO) er viktig for alle nettsteder med ønske om flere besøk og flere kunder. SEO fungerer godt alene, men best med flere kanaler som betalt søk og sosiale medier.

Ønsker du mer trafikk? Flere besøk og flere kunder? Ta kontakt!

Hva er søkemotor-optimalisering?

Søkemotoroptimalisering (forkortet SEO) handler om å gjøre innhold, tjenester og produkter lettere tilgjengelig for brukere som søker etter dem i søkemotorene.

Ved bedre rangering på dine tjenester, produkter og innhold så vil du oppleve økt relevant trafikk fra søkemotorene som igjen leder til økt fortjeneste.

For veldig mange brukere, er det nettopp i søkemotorene at kundereisen starter. Det er derfor viktig å være tilstede der kunden er, når kunden trenger det og det starter med søkemotoroptimalisering. 

Analyse

Vi gjør som regel en analyse for å kartlegge hva kunden har behov for, for deretter å lage en plan for optimalisering, der nedfallsfrukten gjøres først for "quick wins".

Strategi

SEO er et langsiktig arbeid, hvor det er viktig å jobbe dedikert over tid for å drive resultater. Her er det viktig å jobbe prioritert med det som er viktigst. Det hjelper vi deg med. 

SEO inneholder flere fagområder

Våre eksperter vil gjøre analyse av din digitale virksomhet, synlighet og rangering for å se hvilke tiltak som bør gjennomføres. Noen av disse tiltak kan være:

MOBIL SEO

Optimalisering for mobilbrukere, inkludert responsivt design, raske sider og en god brukeropplevelse på mobile enheter. Det meste av tiden vi er på internett gjøres via mobilen.

INNHOLDS-OPTIMALISERING

Dette fokuserer på å skape høykvalitetsinnhold som både engasjerer brukere og er søkeordoptimalisert. Innholdet på nettsiden bør hele tiden jobbes med.

E-HANDEL SEO

Spesifikt for nettbutikker og inkluderer optimalisering av produktsider, kategoriorganisering, vurdering av produktets ytelse og mer

KONKURRANSE-OPTIMALISERING

Overvåking av konkurrentenes SEO-strategier og rangeringer for å tilpasse din egen tilnærming.

PR & OMDØMME

Et godt omdømme, som bygges gjennom effektiv PR, kan føre til at flere mennesker søker etter og linker til nettstedet ditt. Dette bidrar til å bygge nettstedets autoritet i søkemotorer.

VÅRE EKSPERTER

46614418_krister_2
Daglig leder & Seniorrådgiver

Krister Ross

Krister har jobbet med digital optimalisering og markedsføring i ca to tiår og har innehatt posisjoner som leder for både SEO og Analyse -avdelinger i flere av Norge største performance byråer.
I Mcminn jobber han med både analyse, søkemotoroptimalisering, konverteringsoptimalisering og strategi.

Ta kontakt