Skip to content

Hvem er vi

Vi er stolte, lidenskapelige og engasjerte fagnerder!

Vårt ønske er å gjøre det bedre for kunden, der kunden trenger det, når kunden trenger det og hvor kunden trenger det. Det betyr maksimal uttnyttelse av ressurser til rådighet.

pexels-christina-morillo-1181346
Kunnskapsdeling

Vi liker å dele kunnskap !
Les vår blogg der vi skriver om mye av det vi er lidenskapelig om.

Vi ønsker også forslag til hva vi skal skrive om i vår blogg ettersom vi ønsker å dele artikler, kunnskap og informasjon som er relevant for våre kunder.

VÅRE EKSPERTER

Deg?
Vi søker etter

Deg?

kommer
Spesialist Betalt Annonsering

Kommer

kommer
Partner

Kommer

krister ross
Daglig leder & Seniorrådgiver

Krister Ross

Krister har jobbet lenge med digital analyse, søkemotoroptimalisering, konverteringsoptimalisering og generell digital optimalisering for både små og store selskaper i snart 20 år.
blank_,man
Send åpen søknad

Deg?

Er du en dyktig profesjonell innen digital markedsføring som er ivrig etter å bli med i vårt team? Vi er alltid interessert i å høre fra talentfulle enkeltpersoner som ønsker å bidra til vårt byrås suksess. Send inn din åpne søknad og la oss vite hvordan du kan tilføre verdi til vårt team og våre kunder.
Bruk skjemaet under for å sende inn en søknad, så vil vi vurdere denne snarest og komme tilbake til deg med raskt svar og eventuelt innkalling til intervju.
blank_,man
Spesialist SEO

Ledig stilling

Vi søker en dedikert SEO-konsulent med lidenskap for å forbedre organisasjoners synlighet på nett. Som SEO-konsulent vil du bruke din ekspertise innen søkemotoroptimalisering for å hjelpe våre kunder med å oppnå høyere rangeringer, økt organisk trafikk og forbedret nettstedspresisjon. Dersom du er data-drevet, analytisk og har en dyp forståelse av SEO-taktikker, kan dette være den perfekte rollen for deg
blank_,man
Spesialist SOME

Ledig stilling

Vi søker en erfaren spesialist innen sosiale medier markedsføring for å ta ansvar for strategisk planlegging og utførelse av kampanjer på sosiale plattformer både for oss selv og våre kunder. Du vil være ansvarlig for å bygge og engasjere målgrupper, utvikle innhold og måle kampanjeresultater. Hvis du har en lidenskap for sosiale medier, er kreativ, og kan demonstrere tidligere suksess innen dette feltet, oppfordrer vi deg til å søke
blank_,man
Spesialist Betalt annonsering

Ledig stilling

Vi leter etter en dyktig spesialist innen betalt annonsering som kan ta ledelsen i å administrere og optimalisere våre kunders PPC-kampanjer. Du vil være ansvarlig for å planlegge, implementere og overvåke annonseringsstrategier på plattformer som Google Ads og Bing Ads. Hvis du har erfaring med å håndtere budsjett, målretting og analyse for å oppnå maksimal avkastning på investeringen, vil vi gjerne høre fra deg.
Vil du bli med?

Send oss en
åpen søknad da vel!

Vi er stadig på utkikk etter flinke folk som ønsker å være med.