Våre tjenester

Gjennom vekstmodellen ABCDEF berører vi flere fagområder.

Awesome Image

SEO

Parameterrapport finnes ikke som standardrapport i Google Analytics. Derfor må vi lage en, for å kunne holde oversikt over alle parametre benyttet på nettstedet. Parametre viktig For å kunne opprettholde god datakvalitet, er det viktig å sørge for at det foreligger minimalt med støy og feilsporinger.

Awesome Image

Analyse & Innsikt​

Webanalyse handler om å måle, analysere, rapportere og optimalisere på bakgrunn av innsamlet data i den hensikt å øke trafikk, øke konverteringer og forbedre kundeopplevelse.

Awesome Image

CRO

Konverteringsoptimalisering er en vitenskapelig metode som handler om å strategisk øke andelen av brukerne på nettstedet til å utføre ønskede handlinger og oppgaver i henhold til nettsidens og nettstedets suksesskriterier.

Awesome Image

Annonsering​

Betalt annonsering er annonser du distribuerer til forskjellige kanaler der du for eksempel betaler enten per klikk eller visning.

Awesome Image

Sosiale Medier​

Sosiale medier er et viktig kanalområde både for betalt annonsering og organisk synlighet og distribusjon av innhold og kampanjer.

Awesome Image

Kurs

Vi holder kurs i Webanalyse, Google Analytics, Søkemotoroptimalisering, Vekstmarkedsføring og Konverteringsoptimalisering.

Awesome Image

Digital Strategi

Enhver bedrift burde ha en digital strategi for hvordan bedriften skal foregå i de digitale kanaler.