Skip to content

Google Min Bedrift Guide for Bedrifter

I den digitale tidsalderen er det viktigere enn noen gang for bedrifter å være synlige på nett. En av de mest effektive måtene å oppnå dette på er gjennom Google Min Bedrift. Denne artikkelen vil utforske hvordan du kan opprette og optimalisere din Google Min Bedrift-profil for å forbedre bedriftens synlighet på Google.

Opprette Google Konto 

Før du kan begynne med Google Min Bedrift, må du opprette en Google-konto for bedriften. Dette er en enkel prosess og gir deg tilgang til en rekke Google-tjenester, inkludert Google Bedriftskonto og Gmail for bedrift. Etter at Google-kontoen er opprettet, kan du gå videre til å opprette din Google Min Bedrift-profil.

Steg for å Opprette Google Konto Bedrift

  1. Gå til Google sin nettside for bedriftskontoer.
  2. Følg instruksjonene for å opprette en konto.
  3. Verifiser e-postadressen og fullfør registreringen.

Bli Synlig på Google

Når Google Min Bedrift-profilen er opprettet, er neste skritt å bli synlig på Google. Dette kan gjøres ved å optimalisere profilen med relevant informasjon som åpningstider, adresse, og tjenester. Det er også viktig å oppdatere Google Min Bedrift regelmessig for å sikre at informasjonen er korrekt og oppdatert.

Forbedre Synlighet på Google Maps

En av fordelene med Google Min Bedrift er at det forbedrer din synlighet på Google Maps. Dette er spesielt viktig for lokale bedrifter som ønsker å tiltrekke seg kunder i nærområdet.

Google Min Bedrift Login og Administrasjon

For å administrere din Google Min Bedrift-profil, må du logge inn på din Google Bedriftskonto. Her kan du oppdatere informasjon, legge til bilder, og svare på anmeldelser for å forbedre din bedriftsprofil.

Google Min Bedrift Pris

Selv om grunnleggende funksjoner i Google Min Bedrift er gratis, tilbyr Google også betalte tjenester for de som ønsker utvidede funksjoner som annonsering og innsikt i kundeadferd.

Hvis du ønsker å få denne profilen satt opp for deg, ta kontakt så hjelper vi deg.

Comments