Mcminn | Artikler

Få Maksimal Synlighet med Mcminns Abonnementstjeneste

Skrevet av Krister | Jul 12, 2024 11:37:41 AM

Digital markedsføring er essensielt for enhver moderne bedrift, men det kan være utfordrende å navigere i jungelen av annonsering og søkemotoroptimalisering, spesielt med begrensede ressurser. Hos Mcminn har vi utviklet en abonnementstjeneste som kombinerer betalt og organisk trafikk fra søkemotorer for å gi deg maksimal avkastning på din investering.

Hva er Mcminns abonnementstjeneste?

Mcminns abonnementstjeneste er designet for små og mellomstore bedrifter som ønsker å forbedre sin digitale tilstedeværelse uten å sprenge budsjettet. Vår tjeneste inkluderer både betalt annonsering (PPC) og søkemotoroptimalisering (SEO), og gir deg en helhetlig tilnærming til søkemotormarkedsføring. 

Du trenger ikke bekymre deg for benyttede timer som vi jobber for å bygge, vedlikeholde og optimalisere din markedsføring. Du betaler en fast pris i måneden, i tillegg til annonsekostnaden. 

Komponentene i vår tjeneste

1. Google Ads og Bing Ads: Vi håndterer alle dine betalte søkemotorkampanjer. Våre eksperter optimaliserer annonsene dine for å sikre at du får mest mulig ut av hver krone du bruker. Vi jobber med:

  • Keywordresearch og analyse
  • Annonsetekster som konverterer
  • Løpende optimalisering og justering
  • Detaljert rapportering av kampanjeresultater 

2. Søkemotoroptimalisering (SEO): Vi jobber systematisk med å forbedre din organiske rangering i søkemotorer. Vårt SEO-arbeid inkluderer:

  • Teknisk SEO-gjennomgang og forbedringer
  • Innholdsoptimalisering og nøkkelordintegrasjon
  • Strukturert data og autoritetsutvikling
  • Løpende overvåkning og justering

Hvorfor kombinere betalt og organisk trafikk?

Når er en bruker søker i Google eller Bing, så ser brukeren en liste med resultater. For brukeren er relevansen viktigere enn om det er en annonse eller en organisk side, sålenge intensjonen til brukeren motes. Det er derfor viktig med en balansert tilnærming til både betalt og ikke betalt søkemotormarkedsføring. 

SEM (Søkemotormarkedsføring) = SEO (Søkemotoroptimalisering) + SEA (Søkemotorannonsering)

(FYI: En del byråer bruker SEM betegnelsen når de snakker om SEA egentlig, men dette er egentlig ikke riktig).

En vellykket digital markedsføringsstrategi krever en balansert tilnærming. Ved å kombinere betalt og organisk trafikk, sikrer du at din bedrift har en sterk tilstedeværelse i søkemotorresultater til enhver tid. 

  • Øyeblikkelig synlighet: Med betalte annonser kan du umiddelbart få plasseringer på toppen av søkeresultatene, noe som gir rask trafikk til nettstedet ditt.
  • Langsiktig vekst: SEO bygger opp din organiske rangering over tid, noe som gir bærekraftig trafikk uten kontinuerlige annonsekostnader.
  • Økt troverdighet: Å være synlig både i betalte og organiske resultater gir brukerne tillit til at din bedrift er en pålitelig aktør i markedet.
  • Omfattende dekning: Kombinasjonen sikrer at du dekker et bredt spekter av søkefraser, fra generelle til mer spesifikke og kjøpsklare søk.

Fordelene med Mcminns abonnementstjeneste

Kostnadseffektivitet: Du betaler kun et fast månedsabonnement og den annonsekostnaden du selv setter. Dette gir deg kontroll over budsjettet samtidig som du drar nytte av profesjonell håndtering av både PPC (betalt annonsering) og SEO.

Helhetlig strategi: Ved å kombinere betalt og organisk trafikk, får du en samordnet markedsføringsstrategi som maksimerer synlighet og avkastning.

Ekspertise og erfaring: Vårt team av erfarne spesialister sørger for at kampanjene dine er optimalisert for beste resultat. Vi har hjulpet mange bedrifter med å oppnå betydelige forbedringer i deres digitale tilstedeværelse.

Dokumenterte resultater: Våre kunder har sett betydelige forbedringer i sin markedsføring, med økning i klikk, visning, konverteringer, synlighet og trafikk. 

Kom i gang med Mcminn i dag

Er du klar til å ta din digitale tilstedeværelse til neste nivå? Bestill en gratis konsultasjon i dag, og la oss vise deg hvordan vår abonnementstjeneste kan hjelpe din bedrift å vokse.